duminică, 30 iulie 2017

Ţeapa Mediashop: Lazer Bond, lipici pentru fraieri

      Aşa zisul comerţ de tip media-shop îşi urmează nestingherit cursul spre buzunarele clienţilor naivi ori insuficient informaţi. Sincer, nu mă pot ascunde după zicala populară, autentic românească: ”Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia”, privind cu indiferenţă golăniile acestor teleshopuri, care şi-au construit politica de marketing pe minciună şi înşelătorie. Am scris şi voi mai scrie pe tema asta, având speranţa că devoalarea escrocheriilor în speţă vor reduce cât mai curând posibil numărul fraieriţilor, iar aceste pseudo magazine îşi vor închide tarabele, cel puţin în România.

    Iată un alt produs, tot de la „Mediashop TV, care pare să fie destinat unei mase mai mari de fraieriţi, pentru că, nu-i aşa?, cine nu ar avea ceva de lipit prin casă, magazie sau atelier. Ar fi vorba despre un... lipici. Sigur, termenul mai pompos ar fi adeziv, numai că acţiunea este de lipire a două sau mai multe elemente din acelaşi material, ori diferite, şi mai puţin de „adezivare”. Produsul pe care îl voi prezenta, dar într-o altă „lumină” decât la televizor, se numeşte „Lazer Bond USA”. Chestia cu „USA” nu am înţeles de la ce anume se trage, dar dacă face referire la Statele Unite mă face să cred că acolo a fost o prosteală masivă printre cumpărători. Contează mai puţin amănuntul cu „USA”, căci, până una alta, preţul de vânzare merită atenţia maximă: 149 lei. plus taxele de transport. O fi mult, o fi puţin, mai ales că al doilea îl primeşti, vezi Doamne, moca?

   Păi, haideţi să vedem! Pe un site, fără importanţă, îl găsim la preţul de 70,21 lei bucata (aţi sesizat preţul, nu?), deşi provine tot de la „Mediashop”. Iaca cum, deja, l-am redus la jumătate.


   Un alt magazin, de aceiaşi factură, vinde acelaşi lipici (prostia aia cu adezivul... mai bine tac!), absolut identic, la preţul de 25 lei per bucată.


   Dacă vreţi să vă lipiţi de un preţ şi mai bun, poate fi comandat la „Walmart” la preţul de 5 dolari americani, adică în jur de 3,8 euro, adică în jur de 17, 70 lei, plus o taxă de transport, care variază în funcţie de locaţia magazinului de unde vine, deşi era vorba să activeze şi în România.


   De departe, lipiciul lichid cu uscare rapidă prin intermediul luminiţei UV are cel mai mic la el acasă, adică în China. Pe site-ul „AliExpres” poate fi comandat la preţul de 1,69 euro cu transport gratuit, adică în jur de 7,8 lei.



Aţi deschis ochii? Acum închideţi punga!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.